fbpx

Retirs de Ioga a la Natura

Les dates dels retirs de Ioga a la Natura programats per aquest curs 2024 són:

 • Del 21 al 24 de juny: Retir de Sant Joan a Mas La Comademont (La Garrotxa).
 • Del 5 a l’11 d’agost: Vacances de Ioga a La Natura a La Bartra (Muntanyes de Prades).
 • 1, 2 i 3 de novembre: Retir de Tardor a La Bartra (Muntanyes de Prades).
 • Del 28 de desembre a l’1 de gener de 2025: Retir de Cap d’Any.
 • Del 18 al 20 d’abril: Retir de Primavera (Setmana Santa).
Retir de Sant Joan
Vacances de Ioga Agost 2024

Dissabtes de Moviment Expressiu Rio Abierto
amb la Mònica Costa

Moviment expressiu ens permet l’alliberament de les tensions físiques i emocionals, recarreguem energia i ens relaxem compartint la vivència amb el grup.

És un espai on pots dirigir tota la teva atenció sobre tu mateix.  A través del cos flexibilitzem el caràcter i així guanyem espai intern, augmentem la llibertat, recuperem la capacitat de decisió, augmentem la nostra vitalitat, mantenim en un to muscular i elasticitat adequada, gaudint en el nostre dia a dia, trobant, recuperant i mantenint l’alegria de viure amb plenitud. 

Les dates d’aquest curs dels monogràfics de Moviment Expressiu Rio Abierto amb la Mònica Costa són:

 • 21 octubre 2023
 • 18 novembre 2023
 • 16 desembre 2023
 • 20 gener 2024
 • 17 febrer 2024
 • 16 març 2024
 • 20 abril 2024
 • 18 maig 2024
 • 15 juny 2024

El Camí de l'Autoestima amb Marta Carrillo

Al llarg del curs durem a terme tres tallers d’un matí  en els quals farem un recorregut per tres aspectes clau per a generar-te a tu i al teu entorn les condicions més favorables per a viure amb benestar emocional.


A través d’aquesta proposta, dinàmica i vivencial, detectarem els patrons de comportament que et causen malestar per a aprendre altres més adequats i que juguin a favor del teu benestar.
Aprendrem a triar bé els nostres estats emocionals, perquè sí, podem triar!!


Et mostrarem com entrenar diàriament i de manera orgànica la teva poderosa intel·ligència emocional. Sí, totes/us tenim aquest tipus d’intel·ligència, i la millor notícia és que es pot aprendre i incrementar!
Tractarem temes vitals com l’autoestima, l’autocura, la gestió emocional i la comunicació.

Les dates previstes per aquest curs són:

 • Dissabte 13/04/24 de 10-13:30h
 • Dissabte 11/05/24 de 10-13:30h
 • Dissabte 01/06/24 de 10-13:30h

Monogràfic d' Art-Terapia amb Alba Serra

L’Artteràpia és una via de treball específica que utilitza el procés de creació a través del llenguatge artístic per a acompanyar i facilitar processos psicoterapèutics i promoure el benestar bio-psicosocial, dins d’una relació terapèutica informada i assentida, a aquelles persones i/o grup de persones que així ho requereixin.

En aquest taller es proposa fer un viatge on a través de l’art, el llenguatge no verbal, simbòlic i sensorial retrobar-nos amb les pròpies capacitats de creació. Un temps per a cada una, per explorar, investigar, jugar i descobrir-nos fent. No cal tenir experiència prèvia en tècniques artístiques, el que importa serà el procés i no el resultat.

Parafrasejant D. Winnicott, l’Artteràpia implica la capacitat de la persona de construir la realitat a partir d’adaptar-la a les seves capacitats de creació.

Aquesta proposta permetrà apropar-nos a la singularitat de cadascuna, a les nostres emocions, vivències i allò que portem amb nosaltres, desenvolupant les mateixes habilitats i reforçant els aspectes saludables que ens constitueixen.

Taller dirigit a totes les persones que tinguin ganes d’apropar-se a l’Artteràpia com a disciplina que permet fer-nos preguntes, trobar respostes i transformar certs malestars en fonts de salut.

Data: dissabte 27 d’abril de 2024
Horari: 10:30 a 12:30h
Cost del taller: 20€

L’Alba Serra és artterapeuta i treballadora social experta en violències de gènere. És membre professional de Grefart i està acreditada per la Federació Espanyola d’Associacions Professionals d’Artteràpia (FEAPA). Ha treballat els darrers 10 anys acompanyant dones en processos de recuperació de violències des de diferents recursos i serveis tant ambulatoris com residencials. Actualment col·labora amb Artagere en el programa Domum Programme – Artteràpia acompanyant a persones adultes en procés oncològic al Consorci Sanitari del Maresme i realitzant acompanyaments individuals i grupals a persones adultes.

El Taller de Ioga és la seu de l’escola de Formació de Professors Yoga Sintesis i es fa en les nostres instal·lacions la part de formació presencial, un dissabte al mes d’octubre a juny.

Si t’agrada la nostra manera de transmetre el Ioga i et vols formar amb nosaltres, pots afegir-te al principi de cada mòdul per què el curs és cíclic.

Si estàs interessada, demana’ns una entrevista personal i estarem encantades de resoldre tots els dubtes.

 

PROPERS INICIS DE LA FORMACIÓ: Abril i Octubre de 2024

 

Més informació: https://yogasintesis.com/

 

Les dates són: 

Mòdul: RESPIRACIÓ i ENERGIA (Centres energètics)
14 d’octubre
11 de novembre
02 de desembre

Mòdul: SUPORTS i MEDITACIÓ
13 de gener
10 de febrer
2 de març

Mòdul: SÈRIE i GRAVETATS
6 d’abril
4 de maig
8 de juny